Een reis om nooit te vergeten


Praktijk Zonneroosje heeft het genoegen om het e-boek van Alicia de Groot uit te mogen geven. Haar eerste boek heet "Een reis om nooit te vergeten". Hieronder volgt een korte omschrijving van het boek:

 

Een backpack trip naar Amerika in 2008 neemt een onverwachte wending als Alicia daar de man van haar dromen ontmoet. Ze spenderen zoveel mogelijk tijd samen en hun liefde groeit met de dag. Niets lijkt hun liefde en geluk samen in de weg te staan.

In 2011 trouwt het stel en in 2012 emigreert Alicia naar Amerika. Klaar voor een prachtige start van hun nieuwe leven samen. Maar dan begint Alicia andere signalen te ontvangen. En wat een prachtig leven samen had moeten worden, begint langzamerhand te veranderen in haar grootste nachtmerrie.

Tot op een dag dat ze de vrouw die ze in de spiegel ziet, niet meer herkent. Gelukkig is er altijd een uitweg, en die vindt ze ook, met de juiste mensen op de juiste plaats.

Naast een avontuur van een jonge vrouw, vooral een boek over het verdwalen in een ongezonde relatie, het (leren) herkennen van een toxische relatie en de verwerking daarvan.

 

Lezers omschrijven het boek als:

Boeiend, heel bijzonder, mooi en ontroerend. 

 

E-boek Een reis om nooit te vergeten: € 17,99Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl