Een reis om nooit te vergeten


Houd je wel van een spannend boek dat je in één keer uitleest?

Dan is "Een reis om nooit te vergeten" zonder meer een e-boek voor jou!! Naast een spannend waargebeurd verhaal over een relatie die o zo romantisch begint, geeft dit boek je ook aanwijzingen waaraan je kunt merken dat een relatie niet goed voor je is. Een boek van onschatbare waarde als je meer te weten wilt komen over gezonde en ongezonde relaties.

 

Een korte omschrijving van het boek:

Een backpack trip naar Amerika in 2008 neemt een onverwachte wending als Alicia daar de man van haar dromen ontmoet. Ze spenderen zoveel mogelijk tijd samen en hun liefde groeit met de dag. Niets lijkt hun liefde en geluk samen in de weg te staan.

In 2011 trouwt het stel en in 2012 emigreert Alicia naar Amerika. Klaar voor een prachtige start van hun nieuwe leven samen. Maar dan begint Alicia andere signalen te ontvangen. En wat een prachtig leven samen had moeten worden, begint langzamerhand te veranderen in haar grootste nachtmerrie.

Tot op een dag dat ze de vrouw die ze in de spiegel ziet, niet meer herkent. Gelukkig is er altijd een uitweg, en die vindt ze ook, met de juiste mensen op de juiste plaats.

Naast een avontuur van een jonge vrouw, vooral een boek over het verdwalen in een ongezonde relatie, het (leren) herkennen van een toxische relatie en de verwerking daarvan.

 

Lezers omschrijven het boek onder andere als:

Boeiend, heel bijzonder, mooi en ontroerend. Indrukwekkend, prettige schrijfstijl. 

 

E-boek Een reis om nooit te vergeten: € 17,99Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl