Dierentolk

Sinds 2007 communiceer ik met dieren voor andere mensen binnen mijn praktijk. Dieren spreken de taal van mijn hart: eerlijk, oprecht, liefdevol en betrokken bij onze ontwikkeling als mens. Zoveel dieren, zoveel persoonlijkheden! Het is voor mij heel inspirerend om met een dier in gesprek te mogen gaan en de vragen van een "eigenaar"/verzorger te mogen voorleggen en op die manier te fungeren als een dierentolk: intermediair tussen mens en dier. De mooiste baan die er bestaat!

 

Met dieren werk ik altijd op afstand, omdat dit het beste werkt. Het dier is in de eigen vertrouwde omgeving en ik kan niet worden afgeleid door visuele indrukken of de energie van de "eigenaar" als ik aan de slag ga. Op die manier kan ik mezelf optimaal afstemmen op het dier en dit komt het gesprek ten goede. 

 

Voor het gesprek heb ik een redelijk recente foto nodig van het dier en daarnaast alle vragen die je het dier zou willen stellen. Contact is ook mogelijk met een overleden huisdier! Je kunt het dier naast vragen stellen, ook een boodschap door geven. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij vakanties of dierenartsbezoeken als het dier daar veel stress van ondervindt. In principe neem ik alle soorten gesprekken aan, met uitzondering van vermissingen. 

 

Tijdens de afspraak zelf kun je het dier het beste zoveel mogelijk met rust laten, zodat hij/zij zich op het gesprek kan concentreren. Het is dus prima als je aanwezig bent (vaak levert het afwezig zijn van de eigenaar méér stress op!) en laat het dier maar lekker zijn gang gaan. Als je het leuk vindt, kun je natuurlijk kijken naar de reacties van je dier tijdens de afspraak en of je iets bemerkt van het gesprek. 

 

Tijdens de sessie leg ik aan de hand van de foto en jouw vragen contact met je dier. Een standaardvraag waar ik altijd mee begin is hoe het met het dier gaat. Daarnaast geef ik ook altijd eerst ruimte aan het dier zelf om te vertellen wat het kwijt wil, voordat ik aan de vragen begin die je hebt. Alle vragen die je hebt, leg ik normaal gesproken voor aan jouw dier en normaal gesproken plan ik anderhalf uur in voor een gesprek.

Het dier heeft een vrije wil en kan besluiten om mee te werken aan het gesprek of niet. Ook tijdens het gesprek zal ik de vrije wil van het dier respecteren. 

Van het gesprek maak ik een verslag en dat mail ik naar je toe. Het is ook mogelijk, als je daar prijs op stelt, om na het gesprek een telefonische terugkoppeling te krijgen. 

  

Als je het leuk vindt om tips te ontvangen om de communicatie met je eigen dier te verbeteren, dan kun je hier je e-mailadres opgeven. De tips krijg je dan zo spoedig mogelijk via de mail toegestuurd. 

 

Lees hier de algemene voorwaarden en tarieven. 

 

In 2017 publiceerde Bit Magazine een artikel over Praktijk Zonneroosje.

Sabrina ging in gesprek met het paard Blizz van Signe-Sanne.

Het artikel kun je hier lezen.  

 

Praktijk Zonneroosje staat open voor communicatie met alle diersoorten.

Houd er rekening mee dat het dier altijd een spiegel is voor jou als mens en dat de intentie die jij hebt met het gesprek ook weerspiegeld zal zijn in wat je van je dier terug ontvangt.

 

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt na het lezen van dit stukje, mag je altijd Contact opnemen met Praktijk Zonneroosje. Wil je liever direct een afspraak maken, dan kan dat via het Afspraakformulier

Mijn man en ik hebben samen je verslag gelezen. Hij geëmotioneerd en ik met grootste verbazing, vreugde en dankbaarheid. Wat kan ik zeggen? Het is gewoon ongelofelijk en ik herken alles. Mijn paard heeft ook dingen gezegd die ik had willen vragen, maar niet durfde of overdreven vond. Dit is dan “het bewijs” dat alles verbonden is!


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl