Over Sabrina

Wie is Sabrina van Ruiten? Goede vraag. 

Ik ben licht, ik ben liefde. Net als jij. Een stralende zon.

Mijn taak op aarde is iedereen en ook mezelf te herinneren, dat dit is wie we werkelijk zijn.

Om te kunnen leren dat ik licht was, ben en altijd zal zijn, heb ik eerst mogen ervaren wat ik niet ben. Het rugzakje aan ervaringen, waarbij dat licht niet gezien en begrepen werd door andere mensen, omdat zij niet zagen en voelden wie ze zelf zijn en mij daardoor dus ook niet kónden zien en begrijpen! 

Het pad van healing heeft me uiteindelijk weer laten voelen en ervaren dat ik de stralende zon ben. Net zoals iedereen om me heen dat is, of ze zich dat nu wel of niet bewust zijn.

 

Geboren in 1977, opgegroeid in Roelofarendsveen, HBO Diermanagement gevolgd. Afgestudeerd als dierkundig ingenieur in 1999 met zeer veel interesse en passie voor dierenwelzijn, wetgeving en ethiek. Daarna de opleiding Healing bij Mens en Intuïtie in Amersfoort gedaan, deze heb ik afgerond in 2002. Ik was enthousiast, niet meer te stoppen en in 2006 waren ook de certificaten Reading en Lightworker/Leading binnen. Het werken met andere studenten vond ik leuk en daarom ben ik nog een tijdje assistent-docent geweest tijdens het eerste jaar Intuïtieve Ontwikkeling. In 2007 zette ik mijn eigen praktijk 't Zonnetje op. 

 

Mijn liefde voor dieren is altijd aanwezig geweest en toen ik las over de mogelijkheid om telepathisch te communiceren met dieren, voelde ik dat dit voor mij was. Wat een openbaring was dat, met mijn eigen pony als superdocent!! 

Mijn opleiding Telepathisch communiceren met dieren heb ik afgerond bij Cecilia van der Drift en van haar heb ik ook tips en adviezen gekregen voor het opzetten van een eigen praktijk. Vanaf 2007 ben ik consulten voor de dieren van anderen gaan verzorgen binnen mijn eigen praktijk 't Zonnetje. 

 

Van 2012 tot 2014 heb ik in de U.S.A. gewoond, waar ik mijn praktijk Little Sun Healing Center had en met fantastische mensen en dieren heb mogen werken. 

Terug in Nederland heb ik in 2016 mijn certificaat Dieren-EHBO gehaald en is de geboorte van Praktijk Zonneroosje een feit. Het jaar 2017 was een bijzonder jaar, want toen verschenen twee boeken van mij, die via deze website te bestellen zijn. De afgelopen jaren heb ik al veel mensen en dieren mogen helpen. Ik kijk uit naar alle mooie contacten die nog gaan komen. Dank je wel!! Dit is mijn inspiratie.


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl