Dierenoppas

De volledige Oppas Agenda voor 2024 vind je hier.

 

Als je met vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je graag je huis en je dieren met een gerust hart achterlaten. Pas dan kun je onbezorgd gaan genieten van welverdiende rust.

Voor veel honden is een pension echter stressvol, doordat ze uit hun vertrouwde omgeving zijn en niet goed weten wat er aan de hand is. Als honden in hun eigen omgeving kunnen blijven, bespaart ze dit al veel stress.

Een oppas aan huis zorgt ervoor dat alle normale routines voor je honden en/of je paarden gewoon door gaan, met genoeg ruimte, aandacht en beweging om ook hen een onbezorgde "vakantie" te bieden.

 

Praktijk Zonneroosje biedt de mogelijkheid om op te passen op je huis en je dieren. We (mijn hond en ik) passen op honden en paarden. We nemen maximaal 3 honden aan en/of maximaal 4 paarden/pony's om kwaliteit en goede verzorging te kunnen blijven bieden. Andere diersoorten graag eerst even overleggen. 

Vanaf mijn zestiende pas ik al op dieren van andere mensen in alle soorten en maten. Het is iets wat ik heel leuk vind om te doen en wat me veel voldoening geeft. Zolang de dieren het goed hebben, gaat het met mij ook goed!

Met paarden en pony's heb ik veel ervaring, vanaf mijn achtste heb ik met veel liefde pony's verzorgd en ik heb 22 jaar zelf een pony gehad. Mijn hond is sociaal naar andere honden en vindt paarden en pony's ook superleuk.

Door mijn achtergrond als dierkundig ingenieur (HBO Diermanagement) weet ik veel over stress en welzijn bij dieren en kan ik dit ook in het voordeel van de dieren toepassen. Mijn certificaat Dieren-EHBO is behaald, zodat ik ook in kritieke situaties weet hoe te handelen. Ik ben professioneel dierenoppas, dit betekent dat het voor mij een fulltime-baan is!!

 

Mijn insteek bij het oppassen op dieren is dat ik zoveel mogelijk de normale routine van de eigenaar/verzorger aanhoud, lekker de tijd neem om met de honden te wandelen of de paarden beweging te geven en ze uitgebreid aandacht krijgen. Daarnaast houd ik natuurlijk ook het huis netjes. We passen op door het hele land! 

 

Lees de algemene voorwaarden met de tarieven voor honden en voor paarden

 

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt na het lezen van dit stukje, kun je Contact opnemen met Praktijk Zonneroosje. Wil je liever direct oppas voor je huis en je dieren reserveren, dan kan dit via het Aanvraagformulier.

Wij zijn heel erg blij met de wijze waarop jij voor onze dieren hebt gezorgd!


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl