Huisreiniging

Je goed voelen in je huis is heel belangrijk. Je huis is je basis, een plek om uit te rusten, weer op te laden en te genieten van je leven.

Een fijn huis waarin je je goed voelt, ondersteunt je in alle aspecten van je leven. Andersom werkt het ook zo: als je je niet prettig voelt in je huis, zal zich dit ook vertalen naar andere gebieden (zoals gezondheid, werk, familie/gezin, humeur, etcetera).

Vanaf 2009 heb ik steeds meer ervaring opgebouwd in het energetisch reinigen van ruimtes en huizen. Tot nu toe was dit steeds een onofficieel aspect wat ik "erbij" deed. Steeds vaker kwam er de vraag of ik wilde helpen met het reinigen van het huis van mensen. Deze mensen had ik dan eerder verteld wat ik zoal deed of mensen kwamen via-via bij mij terecht. Omdat er bij het energetisch reinigen van huizen heel veel verschillende aspecten een rol spelen, blijf ik continu erbij leren en dat maakt het ook zo boeiend voor mij om te doen. Inmiddels heb ik voldoende ervaring opgebouwd om deze ook in te kunnen zetten voor andere mensen. 

 

Een goed moment om een energetische reiniging te laten doen is bijvoorbeeld:

* als je gaat verhuizen naar je nieuwe huis

* als je een relatie hebt beëindigd en het huis graag wilt reinigen van oude energie van die relatie en een frisse start wilt maken

* als je in een huis gaat wonen waar de vorige bewoner is overleden

* als je huis al lang te koop staat en het wordt maar niet verkocht

* als je weet dat er in het huis waarin je gaat wonen of nu woont in het verleden veel ruzie is geweest

* als je je niet lekker voelt in je huis en je kunt niet de vinger erop leggen wat er nu precies mis is

* ook bij slaapklachten kan een huisreiniging een goed idee zijn, om energetische oorzaken te kunnen uitsluiten

 

Wat ik precies doe en naar welke aspecten ik kijk, leg ik het liefste persoonlijk uit als ik het huis kom reinigen, dat werkt in mijn ervaring het prettigste.

Ik wens je een heerlijk vredig huis toe, waarin je goed kunt rusten, genieten en ontspannen. Als een vakantie in je eigen huis...

 

Als je het leuk vindt om tips te ontvangen om de energie in je eigen huis te verbeteren, dan kun je hier je e-mailadres opgeven. De tips krijg je dan zo spoedig mogelijk via de mail toegestuurd. 

 

Lees hier de algemene voorwaarden en tarieven. 

 

Wil je meer informatie of heb je vragen, dan kun je deze aan me doorgeven onder Contact. Maak je liever direct een afspraak voor een energetische reiniging, dan mag je het Afspraakformulier invullen. 

Mijn huis is echt een rustpunt. Erg fijn, dank je wel voor het reinigen.


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl