Zelf-Healing Affirmaties

Vergeving

 

Ik ben liefde.

Ik ben voor eeuwig onschuldig en voor eeuwig geliefd.

Jij bent voor eeuwig onschuldig en voor eeuwig geliefd.

Wij zijn voor eeuwig onschuldig en voor eeuwig geliefd.

 

Als we werkelijk zouden weten hoeveel pijn we anderen doen, zouden we nooit hebben gezegd wat we zeiden of gedaan wat we deden. Bewust zijn is daarom één van de grootste geschenken die je jezelf en anderen kunt geven. Het stopt de cyclus van pijn ontvangen en pijn doen. Met bewust zijn komt ook verantwoordelijkheid. Mijn pijn is van mij, mijn verantwoordelijkheid, ongeacht van jouw handelen. Niets wat jij doet, kan mijn pijn verlichten of wegnemen. Mijn pijn is van mij.

Mijn keuze is om mijn pijn los te laten. De boodschap van de pijn oppakken en de pijn zelf loslaten.

Ik laat los wat ik niet meer nodig heb.

Ik laat los mijn oude pijn.

Ik laat los mijn projectie op jou. Jij bent gewoon.

Ik laat los mijn projectie op mij. Wat ik had moeten … Ik moet helemaal niets. Ik ben vrij.

Ik laat mijn projecties los. Ik laat mijn oordelen los.

Ik vergeef mezelf dat ik deze situatie(s) heb gekozen om van te groeien.

Ik vergeef mezelf dat ik zoveel pijn heb opgelopen.

Ik vergeef mezelf dat ik niet de gemakkelijkste route heb gekozen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf dingen kwalijk genomen heb.

Ik vergeef mezelf dat ik mens ben. Ik vergeef mezelf dat ik fouten maak. Ik mag fouten maken. Ik mag mens zijn. Helemaal.

Ik vergeef en laat los. Ik ben vrij. Ik ben vrij. Ik ben vrij.

 

Ik vergeef jou, want je wist niet.

Ik vergeef jou, want je bent ook een mens.

Ik vergeef jou, je mag er zijn.

Ik vergeef jou, je mag fouten maken.

Ik vergeef jou. Ik vergeef jou. Ik vergeef jou.

Ik vergeef mezelf. Ik vergeef jou. Ik vergeef de wereld.

Ik vergeef mezelf dat ik jou vergeef. Ik praat niets goed. Ik erken alles. Ik kies ervoor te vergeven, omdat het het allerbeste is voor mij, voor jou en voor de wereld. Ik kies vergeving, omdat het liefde is. En liefde is wie ik ben.

Ik hou van mezelf.

 

 

Terug naar Zelf-Healing Affirmaties

 

 


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl