Gesprekken met de engelen

* Gesprekken met de engelen voor mensen die graag advies willen in hun situatie en "the bigger picture" willen zien. De engelen hebben in mijn ervaring altijd positieve, opbouwende feedback en zijn oordeelloos.

 

Gesprekken met de engelen kunnen je helpen in allerlei verschillende situaties. Het geeft je meer duidelijkheid, een richtlijn en kan je helpen om een helder licht te schijnen op de keuzes die je hebt. Je hebt de vrije wil om te kiezen wat voor jou het beste voelt. Een gesprek met de engelen heeft een adviserende rol. De engelen zullen nooit in de weg staan van jouw vrije keuzemogelijkheid. 

Als je ergens tegenaan loopt waar je niet goed uit komt (en dat hebben we allemaal wel eens), dan kan een gesprek met de engelen je overzicht en duidelijkheid geven. En daarnaast de positiviteit en kracht om te kiezen voor jouw geluk en jouw gezondheid. Het kan je net even dat zetje geven, je net over de brug helpen als je het nodig hebt. De engelen staan altijd klaar om ons te helpen, het enige wat we hoeven te doen is vragen!

 

Een gesprek vindt altijd op afstand plaats. Op deze manier weet ik van tevoren zo min mogelijk van je, word ik niet afgeleid door eventuele fysieke indrukken en overtuigingen die je wellicht hebt en kan ik zo zuiver mogelijk het gesprek voor je voeren. Voor een gesprek hoef je niet thuis te blijven, je kunt gewoon doen waar je zin in hebt. Anders dan bij een healing, stem ik me voornamelijk op de engelen af en minder/nauwelijks op jouw energie. 

 

Alle vragen die je hebt, kun je stellen. Eén kanttekening is daarbij wel op zijn plaats: ik vraag geen adviezen voor de toekomst. Een vraag als: waar ben ik over vijf jaar? Zal ik dus niet aan nemen. Dit heeft voor mij te maken met de keuzevrijheid die je als mens hebt. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat!! Vragen over je huidige situatie bevatten de meeste kracht, ook omdat je daar NU iets mee kunt doen. 

 

Op de afgesproken datum en tijd leg ik contact met de (aarts)engelen. 

Jouw vragen vormen de richtlijn voor het gesprek. Vaak krijg je ook extra feedback over andere zaken. Het levert in ieder geval altijd boeiende gesprekken en mooie verslagen op. Feedback van de engelen is altijd positief en opbouwend, hoe moeilijk de situatie waarin je je bevindt ook mag zijn.

Na de sessie ontvang je binnen twee dagen een verslag van het hele gesprek via de e-mail. Ook is een telefonische terugkoppeling mogelijk (naast het verslag) als je daar prijs op stelt. 

  

De algemene voorwaarden en tarieven kun je hier lezen. 

 

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie, dan kun je dit bij Contact doorgeven aan Praktijk Zonneroosje. Maak je liever direct een afspraak, dat kan dit middels het Afspraakformulier


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl