Zelf-Healing

* Zelf-healing voor mensen die graag een steuntje in de rug willen bij het bewandelen van een gelukkiger en gezonder pad. 

 

Iedereen heeft een eigen rugzakje met ervaringen. De één reist lichtgewicht, de ander met een zware rugzak. Als je rugzak zo zwaar is dat je bijna niet meer vooruit komt, wordt het tijd om de rugzak eens neer te zetten en er in te kijken of je daarin iets kunt veranderen, zodat je prettiger reist. Met andere woorden: je rugzak vraagt om aandacht.

 

Zo ook als je merkt dat je in het leven vastloopt, niet goed meer vooruit komt door ervaringen uit het verleden of juist in het hier en nu. Dan is het tijd om voor jezelf te gaan zitten en liefdevol te kijken naar hoe je jezelf verder kunt helpen.

Naast het "ontladen" van oude, wellicht traumatische ervaringen is het ook héél belangrijk om positief te leren denken, zodat je het leven kunt creëren wat je het liefste zou willen. Elke stap in de goede richting is er één! 

 

Dit deel van de website is bedoeld om je te ondersteunen in je zelf-healing.

Wat kun je hier vinden?

* Meditaties (nog onder constructie)

* Affirmaties

* Keuzes 

* Transformeren traumatische ervaringen

 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je Contact opnemen met Praktijk Zonneroosje.


Praktijk Zonneroosje

Sabrina van Ruiten

Eesterich 11

8722 HD Molkwerum

06-27 147 142

info@zonneroosje.nl

www.zonneroosje.nl